Mitt Liv

Berättat av Emma

Född 2011. Byleskolan. 6C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

17.10.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att spela innebandy, tennis och simning. Det är de sporterna jag går på men jag gillar många andra sporter som tex golf. Jag hejar på hockeylaget Brynäs (DET ÄR BÄST) Jag brukar springa på min fritid

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar upp på min födelsedag av att min familj sjunger för mig. Då får jag frukost på sängen (mackor) med massor av presenter. Sen går jag upp ur sängen och börjar göra mig i ordning inför skolan. Jag klär på mig mina nya kläder som jag fick i present det var svarta byxor med ett grått linne och en brun hoodie. Sen har jag lite brottom och börjar borsta tänderna och håret. Sen går jag ut från huset och börjar gå till ett ställa där jag möter mina kompisra. Då börjar vi gå mot skolan och då är kl ca 10 i 8. Vi kommer fram till skolan vid kanske några få minuter i 8. När jag kommer fram till skolan så har vi spanska och sen några lektioner efter det. Till lunch är det fläskkarré. Sen har vi rast. Den här dagen hade jag min engelska presentation om En stat i USA jag hade Georgia. När dagen var slut började jag gå hem. När jag var hemma ringde jag mina kompisar och visade vad jag fick i födelsedagspresent. Sen började jag installera min appelwatch som jag fick i födelsedagspresent det tog ganska lång tid. Vid kl 17 kommer min kompis och hemtar upp mig för att vi ska på innebandy. Jag har ett par taights och en t-shirt på mig. Innebandy börjar 17.30 och den är i vallentuna och jag bor i täby så vi bhehöber åka ca en halvtimme innan så att vi har lagom marginal. När vi var på träningen så sjung de för mig. Träningen slutar 19.00. När jag kom hem så duschade jag. Sen fick jag önska middag och jag önskade renskav med ris och lingonsylt och sallad. Efter det så fick jag en caramel tårta samtidigt vi tittade på robinson. Vid klockan 21.30 gick jag till mitt rum och läste en bok till typ 21.45. Sen tittade jag lite på mobilen till typ 22.00. Jag somnade nog kanske 22.30. Godnatt!!!!!!

Publicerat

23 oktober 2023

Berättat av

Emma

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05496

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Byleskolan

Klass

6C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!