Mitt Liv

Berättat av Adam

Född 2011. Enskedefältets skola. 5A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

31.01.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej jag tycker om att köra badminton i Enskederackethall och gå till ip. Annars brukar jag hjälpa till hemma och ta det lugnt.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag startar med att jag blir väckt av min väckarklocka klockan 6. 30 på morgonen. Då går jag upp ur sängen och bäddar den jag lägger mitt täcke sen lägger jag min stora kuddar fint och sedan lägger jag mina vanliga kuddar fint. Sedan brukar jag kolla på min mobil i typ 30 min. Efter det så klär jag på mig. Jag brukar ha Adidasbyxor och en hoodie ibland har jag jeans och en tjock tröja. Sen äter jag frukost jag brukar äta yoghurt och macka ill frukost och juice. Efter det borstar jag tänderna i två minuter. Sedan packar jag min väska till skolan. Jag går till skolan efter att jag hade packat min väska går jag ill skolan. Jag hade so på so pluggade vi inför ett medeltids prov. Sedan hade vi matte på matten jobbade vi med bråk. Sen hade vi rast på rasten spelade jag fotboll det var kul. Efter det hade jag svenska på svenskan lånade jag en bok den hette vargbröder och skrev lite på det här. Sedan hade vi mentorstid på mentorstiden läste våran lärare en bok som heter nattkorpen. Efter det hade jag lunch vi fick torskrygg och potatis. Efter det har jag slöjd på slöjden sågade jag ut fyra plankor och borrade hål i två så att jag kan göra en låda. Sedan hade jag engelska på engelska fick vi göra ett spel som heter Quick draw hon är också våran bildlärare. Efter engelskan slutade jag skolan. Då gick jag hem åt kyckling nudlar som mellis och gick till rackethallen. När jag kom till rackethallen så spelade jag lite med mina kompisar vi körde delux då är det bara två rutor man kör med. Sedan hjälpte min tränare med att träna yngre spelare. På träning så värmde jag upp dem att köra en lek som heter linje kull. De övade på att stoppa slå bollen kort över nätet. Efter det så hade jag träning i en och en halv timme. Vi övade att spela två (dubble) och dubble defensiv. Efter min träning så gick jag hem och åt middag vi åt pasta med köttfärssås. Sedan kollade jag på tv och lite på min mobil. Sen läste jag lite i våran läsläxa. Sedan så gick jag och la mig i min säng för att sova.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Adam

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04956

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Enskedefältets skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!