Mitt Liv

Berättat av Adrian

Född 2012. Östratornskolan. 12C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.02.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om att spela tv spel jag tycker också om att cykla till stan eller nått annat. Men jag känner mig ibland ensam för att jag vet inte vad jag ska göra.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar 6:40I Bland så tar jag på mig samma kläder eller inte samma kläder sen äter jag frukost med stekt ägg sen använder jag iPad i 10min .sen går jag med min pappa till bilen sen kör vi till skolan det tar ungefär kvart att åka till skolan sen lämnar pappa mig med cykeln. sen parkerar jag cykeln och går in i kapprummet och väntar i en halvtimme.skolan börjar 8:15 men jag kommer ungefär 7:45sen sitter jag på stolen och då börjar vår lektion vi började med So vi pratade om vikingarna och .Sen var det matte jag gjorde matteboken sen var det lunch vi åt grönsakssoppa och kärleksmums jag tycker att det var gott med grönsakssoppa och kärleksmums sen var det No och vi pratade om energi sen var det bild jag gillar inte bild det jag är jätte dålig på bild. Efter det gick jag till spanska jag ska vara där 14:30-15:00 vi pratade om min uppgift jag gjorde hälften av uppgifterna sen cyklade jag till fritids och var där ungefär 1h sen gick jag till bilen pappa väntade på mig sen körde vi till Burger King jag tyckte att det var gott men mina föräldrar ville hellre äta något annat sen gick vi hem och vilade efter det var klockan 21:10jag borstade tänderna sen gick jag till sängen.sen tog jag på mej min pyjamas och somnade.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Adrian

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05230

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Östratornskolan

Klass

12C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!