Mitt Liv

Berättat av Gustav

Född 2012. Östratornskolan. 12C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

27.02.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att spela tv-spel t.ex Minecraft, Super mario odyssey, my singing monsters.

Jag gillar också att programmera i ett program som heter scratch. Min favoritfärg är blå och svart. Mitt favoritdjur är ANKA. Jag gillar att spela fotboll men jag går inte i någon fotbollsklubb. Mina favoritämnen är SO, matte och bild. Jag gillar att titta på youtube.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Jag vaknade 06:57 på ett SJ InterCity tåg som var på väg hem från Stockholm. Om ni undrar vad jag gjorde i Stockholm så kom jag ifrån Mora där jag hade åkt Ungdomsvasan som är ett längdskidlopp som är för 11-16 år och det är 9 eller 19 km långt. Tåget var väldigt trångt och våran kupé var ungefär 2 kvadratmeter stort. I vår kupé var det jag, min storebror och min pappa. Min mamma var hemma. Tåget hade blivit lite försenat men det är bra för egentligen skulle vi åka hela vägen till Malmö och sen åka ett annat tåg tillbaka till Lund men nu kunde vi gå av i Lund istället. Vi kom fram i Lund 07:23 och där väntade min mamma på oss. Våran mormor var också med på resan. Sen gick vi över spåren i en av de två broarna som går över järnvägen. Efter det så gick vi till vår elbil som är en Kia e-Niro. Sedan sa vi hejdå till min mormor och åkte hem med bilen och det tog ungefär 20 minuter. När vi kom hem körde vi in bilen i garaget och bar ut all packning och gick in till vårt 104 kvadratmetershus. Sen åt vi frukost och då åt jag en tropisk god kräm och efter det borstade jag tänderna i två minuter och sen gick jag ner och klädde på mig mina ytterkläder och gick till min skola. Det är ungefär 600 meter till skolan. Jag tog med min fotboll till skolan. När jag kom fram spelade jag och mina kompisar lite fotboll och sen gick vi till mentorstiden som började 8:15 där vår mentor sa vad vi skulle göra i veckan och sen var det svenska och då skrev jag denna texten.

Efter det, när vi slutade lektionen 9:40 gick vi ut på en 30-minuters rast och jag och några andra spelade fotboll. Sedan gick vi till musiklektionen 10:10 och den lektionen är 50 minuter då sjöng vi lite och sen gick vi till maten. Det var pasta carbonara.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Gustav

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05236

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Östratornskolan

Klass

12C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!