Mitt Liv

Berättat av Agnes

Född 2010. Himlaskolan. HI 16/17.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

25.02.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej jag heter Agnes och några av mina intressen är att rida, vara i stallet, pyssla om hästar, spela innebandy, vara på scoutläger, shoppa, städa (när jag får känslan till att göra det) och vara med mina kompisar.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! En dag i mitt liv kan se ut ungefär såhär. Jag vaknar upp runt klockan åtta på morgonen på en lördags morgon och är väldigt taggad, för idag så ska jag nämligen rida på min medryttar häst Fakse. Jag ligger oftast kvar i sängen en stund för att vakna till lite, då brukar jag kolla på Tiktok (alltså typ världens bästa sociala medier app) eller spela Hayday (alltså VÄRLDENS BÄSTA spel) det går ut på att ta hand om en bondgård och ta hand om massa olika sorters djur.

Sen när jag går ner så brukar jag ta på mig min morgonrock för att senare äta lite frukost, jag brukar oftast äta frukost och då brukar jag äta flingor med mjölk. Sen går jag upp igen till mitt ena badrum för att borsta mina gaddar (gaddar=tänder). Mamma gick på en promenad så jag behövde vänta ända till klockan var 13:00 för att vi skulle kunna åka till Fakse. Ungefär två timmar innan vi skulle åka så hade jag redan bytt om till mina ridkläder och mina nya ridbyxor som jag hade införskaffat mig på Gothenburgs horse show.

När jag red på Fakse för första gången så blev jag helt tok kär i honom! Han var helt magisk även om vi bara skrittade runt. Sen när vi kom hem så ska jag sova över med en kompis, och vi ska kolla på melodifestivalen och spela roblox på hennes dator. Sen så skulle vi sova och jag hade en helt nästan perfekt dag. Varför jag bara hade en ”nästan” perfekt dag för att mamma pratade med massa människor i typ 10000 år.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Agnes

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05280

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Himlaskolan

Klass

HI 16/17

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!