Mitt Liv

Berättat av Arvid

Född 2011. Enskedefältets skola. 5A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

30.01.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! Jag heter Arvid och jag bor i Sverige, Enskede. En vanlig dag i mitt liv brukar se ut som det här: min mamma, min hund och mitt alarm som ringer 7:10 på alla andra dagar förutom måndag som ringer 7:50 kommer och väcker mig ungefär samtidigt. Det tar ett tag för mig att gå upp för jag är väldigt morgontrött. När jag äntligen kommer upp har jag inte suttit på mig kläderna och så sticker jag ner till köket och skär en bit av nåt surdegsbröd min pappa bakade. Jag rostar mina två brödskivor och gör oboy. När bröden poppar ut vänder jag dem och drar ner värmen.

Fast forward lite och så sitter jag med mina mackor och oboy. Lite mer fast forward är jag uppe och borstar tänderna fortfarande i min pyjamas. När jag borstar tänderna brukar jag sätta mig på badkarskanten och kollar på min mobil. Och DÅ sätter jag på mig kläder. Vi har en grej på skolan att ibland är det fotboll på rasten och då har jag svarta mjukisbyxor även om jag själv tycker det är jätte lökigt. Men om det inte är fotboll har jag stora ljusa jeans, vit t-short och vita strumpor. Då är jag nästan klar med dagen för att jag måste packa ner mina BADMINTON KLÄDER DOH DUH DAAAAAAHHH. Nej men ibland glömmer jag helt bort det. Jag tog med kläderna och packa ner dem i väskan. Då när jag kommer ner brukar pappa säga: MeN arVId tA uR disKmASkInen! Då är det ungefär några extra 5 minuter för att hindra mig till skolan. Väldigt mycket fast forward till första lektionen på en måndag. Jag vet inte om de flesta Skolor har nån jäkla ”mentorstid” men det har våran dumma skola. På mentorstiden läser vi ungefär hela lektionen till rasten. Vi har sovmorgon den dagen så vi börjar 9:00 och har tidig rast 9:30. Det är inte fotboll på måndagar så ja, jag har på mig jeans och allt det. När det inte är fotboll brukar jag och mina kompisar köra kurragömma.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Arvid

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04962

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Enskedefältets skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!