Mitt Liv

Berättat av Saga

Född 2011. Ljungsbro skola F-6. 5B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

21.10.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag skrev texten för två månader sedan så jag har förändrats. Jag gör inte allt som jag gjorde då och gillar inte allt jag gjorde då. Tex gillar jag inte Up4noise. Nu gillar jag programmen Strula och Wednesday. I programmet Strula handlar det om kärlek och tonårsgrejer. Jag har också slutat att äta yoghurt, nu äter jag macka och smoothie.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej jag heter Saga FP och är 11 år. Jag bor i Ljungsbro och just nu Linkoping. Min mamma kommer in till mig och väcker mig på morgonen. Jag gillar oversize t-shirt och svarta shorts.

Jag äter macka med smör och naturell yoghurt till frukost. Jag cyklar eller går men ibland åker jag bil. I skolan gillar jag bild och svenska men jag gillar inte maten och matte.

På rasten brukar vi köra hajen och vägen men ibland häst.

Vid skärmar kan jag skriva och titta på Youtube. Jag hänger med kompisar, tittar på tv, mobil och går på sporter. Ibland hjälper jag till hemma när dom ber mig och jag tar veckopeng varannan vecka. Jag gillar sushi, kräftor, nudlar, sallad och pasta carbonara det är några favvo rätter. Det går bra med alla läxor men jag blir ibland trött och det

är inte roligt. Dom bästa kvällarna är att sova med kompisar och mysa med familjen. Men jag gillar att ha disko på kvällarna. Jag har fyra syskon tre små och en stor. Mina föräldrar är skilda så jag har två bonusföräldrar. Jag gillar filmerna Zombies och Annie. Up4noise är en jättebra serie. Min skola är bra och man trivs.

MIN ORIGINAL DAG

Jag vaknar 06:30-06:50 av att dom väcker mig. Sedan går jag och äter frukost till frukost äter jag macka och yoghurt. 07:30 cyklar jag till skolan då är jag framme 07:45. Sen så börjar vi 08:00 och så slutar vi 14:20. När vi har slutat är jag med mina vänner. Halv fem åker jag hem. Vid 17-18 brukar vi äta middag. På kvällen tittar jag på tv. Klockan 19:30-20:30 går jag och lägger mig det brukar ta 10 min tills jag har somnat.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Saga

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05006

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ljungsbro skola F-6

Klass

5B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!