Mitt Liv

Berättat av Sorena

Född 2011. Ljungsbro skola F-6. 5B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.10.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar av att mamma spelar musik men jag ligger kvar i sängen. Sedan går jag upp och löser min Rubiks kub och försöker slå mitt rekord. Till frukost äter jag allt möjligt. Efter det tar jag på mina kläder jag gillar att ha på mig shorts och min coola tröja. Jag går eller cyklar till skolan.

Jag gillar alla ämnen på skolan men jag älskar inte teknik. På rasterna gillar jag att spela fotboll jag älskar fotboll jag vill bli en fotbollsspelare när jag blir stor. Jag spelar Fifa och Fortnite mycket men mest är jag ute och är med kompisar. Jag älskar att vara med min familj det är det bästa. Efter skolan är jag med kompisar sedan går jag hem och äter och är hemma resten av dagen. Min favoritmat är spagetti och köttfärssås. Efter jag har har ätit så går jag och spelar fotboll i typ 1 timme sedan går jag hem eller hoppar i studsmattan och slår bakåtvolter. Jag har en allergi som gör att jag inte tål pollen jag tar sprutor så jag ska bli av med min pollenallergi. Det är i tre år sedan har jag inte pollenallergin längre.

När jag har fått läxor gör jag det dagen efter så jag slipper det på helgen. Jag gillar att titta på hockey och äta chips, och jag gillar att titta på fotboll och äta chips. Jag gillar att läsa böcker som är spännande. Jag gillar skräckfilmer och serier. Jag gillar också att göra filmer jag ville ställa upp i en kortfilm. Jag kom till finalen men blev inte vald, men jag blev inte ledsen för jag blev glad, för jag kom bland de 3 bästa till filmen. Jag kommer att fortsätta att ställa upp när det kommer en chans.

Jag har flyttat till Linköping för en månad sedan jag kom från Luleå i Norrbotten där gick jag i ett fotbollslag som hette Gif, Gammelstad idrottsförening, jag saknar Luleå men jag gillar det här lika mycket. I Luleå var det jättemycket snö på vinter och det försvann först i juni. Då var all snö borta så vi hade inte så mycket sommar, 2 månader bara. Det blev också varmt, när det var sommar kunde det bli 31 grader varmt ute. På vintern blev det 35- grader och det blev 3 meter snö, det var vanligt de var också vanligt med snöhögar som var 6 meter höga.

Det var allt för mig tack och hej leverpastej!

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Sorena

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05008

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ljungsbro skola F-6

Klass

5B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!