Mitt Liv

Berättat av Alfred

Entréskolan Stockholm. 8:2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

13.02.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om att spela musik och datorspel.

inte mycket annat.

Jag är ganska lat faktiskt

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt Vardagsliv

Jag vaknar klockan sju på morgonen och slänger på mig det första bästa klädesplagget jag ser. Efter jag har klätt på mig går upp för trapporna i tvåvånings radhuset jag bor i och äter frukost vilket oftast är en skål med cheerios flingor och mjölk med en ost och skinkmacka. Efter det borstar jag tänderna och sätter mig ner i soffan på nedervåningen och kollar på telefonen i cirka 20 minuter tills jag går för att hinna med bussen. Jag tar med mig en ryggsäck som innehåller en dator och en laddare till datorn.

Jag väntar vid busstationen tills bussen kommer också åker jag till bussens slutstation, Gullmarsplan. Jag stiger av bussen och åker tvärbanan till station trekanten där jag går av och går i ungefär fem minuter tills jag kommer fram till skolan där jag lämnar mina saker i mitt skåp och går in i mitt klassrum där jag har mina lektioner. På rasterna umgås jag med mina vänner och efter skolan slutar tar jag samma väg hem, tvärbanan och sen bussen. Efter jag kommer hem sitter jag vid min dator och spelar olika spel som Minecraft och Red Dead Redemption 2. Efter en stund är det middag och jag går upp för trapporna och sätter mig vid matbordet och börjar äta med min familj.

Efter det sätter jag mig vid min dator och spelar tills klockan tio på kvällen då jag borstar mina tänder och går och lägger mig.

-Alfred 16 jan. 2023

Publicerat

2 mars 2023

Berättat av

Alfred

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05344

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Entréskolan Stockholm

Klass

8:2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!