Mitt Liv

Berättat av Manfred

Född 2010. Åsele Centralskola åk 1 - 9. År 7 23/24 Åsele Centralskola.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

05.10.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar av mamma, pappa eller min lille bror som väcker mig.

Mitt rum är litet och min säng är oskön. Mina kläder som passar mig är alltid i tvätten så jag måste leta kläder länge för jag har inte många som passar mig(jag är kräsen)

Jag äter frukost efter jag har klätt på mig jag äter ofta mjölk och flingor, borstar tänderna. Sen chillar jag tills kl är ca 07:30 då cyklar jag varje dag till skolan det är 1,2 km, på vinter åker jag buss.

Det händer inte mycket på väg till skolan.

idag är det torsdag kl. 08:44, 14/9 2023 när jag skriver det här på min SO lektion. Sen har jag fysik/kemi Jag har fysik och dom andra har kemi, jag gillar fysiken. Efter det har vi engelska sedan lunch.

På lunchen sitter jag med någon kompis, men jag gillar att sitta ensam faktiskt, för då kan jag äta upp utan att prata med andra och det går fortare då och jag kan koncentrera mig, men det är inte lika kul. Jag tycker alltid om maten där, men nästan alla hatar den till exempel “det är för salt” eller “gud vad äckligt det ser ut” och då äter dom den inte för att det ser äcklig ut. Jag blir arg när jag hör folk prata om hur dålig maten är. Jag har lärt mig att äta.

Efter lunch har vi svenska. Sedan har jag teknik och efter det SO ingen sen slutar jag kl 15.00 När jag gick i 6an spelade jag fotboll hela tiden, jag gör det på fritiden också.

Jag cyklar hem också 1,2 km, brukar prata med någon kompis inan jag åker en stund.

När jag är hemma gör jag mina läxor sen får jag spela dator spel. Jag brukar spela valorant heter det för det är mitt favoritspel. Eller typ fortnite men bara med min lille bror, kompisar. Men valorant brukar jag spela ensam.

Jag fyller år 26 sep och jag fick en “SUP” en flyt bräda som man paddlar på.

Till mat vet jag aldrig vad jag kommer äta men man måste äta det som serveras, så då tar man en bra portion mat även om man inte gillar det.

På kvällen brukar jag fortsätta spela tills kl är 20:00

Jag lägger mig någonstans mellan 20-20:30 kollar på mobilen tills kl är 21:00 sedan läser jag 2 tidningar ofta läderlappen/batman eller fantomen.

Publicerat

9 november 2023

Berättat av

Manfred

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05532

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Åsele Centralskola åk 1 – 9

Klass

År 7 23/24 Åsele Centralskola

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!