Mitt Liv

Berättat av Arvid

Född 2010. Södertörns friskola. 22GP.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.09.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att spela fortnite för att den nya og säsongen har kommit sen kör jag fotboll eller tränar minst 1 imme per dag

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Hej, jag heter Arvid. Jag gillar att spela fotboll!

Jag vaknar 06:30-06:45 av alarm i min mobil, sedan går jag och äter frukost tillsammans med familjen, sedan borstar jag mina tänder med min eltandborste, efter jag har borstat tänderna klär jag på mig mina kläder som jag ska ha på mig under skoldagen, jag tar på mig jeans, hoodie, tröja och strumpor.

När jag ska ta mig till stationen går jag 5 minuter för att komma till Stuvsta station därifrån tar jag tåget som går mot Södertälje eller Tumba station till Flemingsberg station. Det tar cirka 10 minuter att åka från Stuvsta till Flemingsberg station.

När jag kommer hem så går jag antingen till träningen eller spelar Fifa 23. Under helgen har jag match en dag annars umgås jag med kompisar eller så hjälper jag mig hemma som dammsuga eller städa mitt rum.

Jag går bara på en sport och det är fotbollsföreningen jag går på heter Stuvsta if det finns flera olika stuvsta lag men jag går på stuvsta p:10 2. vi håller på att gå från division 3 till division 2. Min favoritposition är höger ytterback och i den positionen måste man vara både offensiv och defensiv men mest defensiv. Jag brukar köra fotboll varje dag med mina kompisar efter skolan för att förbättra mig.

Vi brukar ha skola i 6-7 timmar. Mitt



Publicerat

13 december 2023

Berättat av

Arvid

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05578

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

22GP

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!