Mitt Liv

Berättat av Neo

Född 2010. Södertörns friskola. 22GP.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.09.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min Dag

Dagen börjar med att jag blir väckt av pappa ca 6:15 tis-fredag och måndagar väcker mamma mig 08:00. Jag sätter på mig kläder och sen går jag upp och äter frukost. Efter frukosten går jag ner och fixar håret. Min buss på måndagar går 08:47 och på tisdag-fredag går den 07:16 och jag tar antingen tåg eller buss 713 som går till min skola direkt.

I min skola har jag ett kontor som jag delar med 7 st. Där får man vara på raster och ibland på lektioner. Vi har oftast 3 lektioner före lunch och 2-3 efter lunch. Lunchen brukar vara mellan 10:45-11:45. Sen händer inte så mycket mer, jag hänger med mina vänner och sen är skoldagen slut. Mitt favorit är hemkunskap men de har vi ej i 7:an, vi hade< de i 6:an och så ska vi ha de i sjuan.

jag åker hem med min kompis ungefär samma sätt som jag kom till skolan och när vi kommer till Tullinge går vi oftast till centrum innan vår sista buss går. Sen när jag kommer hem går jag och äter nåt och sen drar jag ibland och spelar fotboll med mina kompisar om vi inte gör de spelar jag datorspel eller kollar på en serie. Sen är det dags för middag och efter det chillar jag och sen ska jag sova.

Publicerat

13 december 2023

Berättat av

Neo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05584

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

22GP

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!