Mitt Liv

Berättat av Ebba

Född 2011. Ljungbyskolan. LJ11.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

06.11.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

.Jag gillar att måla tavlor med Akryl

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Dagen började med att jag vaknade av mitt alarm klockan 06:05 sen gick jag ner till köket och fixade min frukost det fick det bli en macka med ett glas mjölk. Sedan gick jag upp igen och tog på mina mörkblåa jeans min mörkblåa luvtröja mina smycken och borstade mina tänder.

Sen la jag mig i min säng och ritade på tik tok i 20 min och efter det övade jag mig inför ett Tyska prov tills det var dags att cykla till busen. När jag kom fram väntade jag i typ 5–8min innan busen kom och körde mig till skolan.

(På skolan)

Skolan började 08:30 Vi startade skoldagen med att ha Klasstid i typ 20 min. Sen hade vi matte direkt och sedan hade vi rast i 20 min innan det var dags att ha ett lång So lektion. Sedan skulle vi äta mat det serverades köttbullar med makaroner och stuvning. Det var ganska gått men det var okej, sen hade vi jympa som var Volleyboll. Då spelade vi bara volleyboll och övade lite om hur man skulle ta i mot bollen och vi gjorde även lite matcher efter gympalektionen skulle vi ha svenska och sen var skoldagen klar klocka 14:40. Vi gick till bussen. och när vi var framme vid våra cyklar cyklade jag hem. Det 2 kilometer det var stark mot vind och det regnade mycket så det tog ett litet tag att cykla hem, det brukar ta typ 15 minuter men den dagen tog det typ 30 minuter.

Sedan när jag kommer hem gjorde jag en äggmacka som var jättegod. Sedan pratade jag med min bästa kompis genom snapshat och målade på stenar vilket var väldigt roligt. Sen hörde jag ett jamande utomhus så jag gick ute och då såg jag en av våra tre katter som var på gos humör så jag gosade med hon i typ 10 min innan jag började frysa. Och gick in till mitt rum. Sedan städade jag lite/plockade undan lite. Sen spelade jag Minecraft i typ 10 min med mina syskon. Sedan la jag mig i min säng och övade på tyskan. Tills det var dags att äta kvällsmat det blev pasta och löksås som fick 10/10 det var jätte gott sen var det min tur att städa undan all mat så jag gjorde det i typ 10-15 min Sedan gick jag in på rummet och övade mer på tyskan och sen satte jag mej och spela mer Minecraft och sen satte jag mig och lyssnade på en ljud bok på min telefon. Sen borstade jag mina tänder och bytte om till pyamas och la mig i sängen och läste i typ 10 min innan det var dags att sova klockan 20:30.

Så det var en helt vanlig dag

I mitt liv

Publicerat

18 december 2023

Berättat av

Ebba

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05636

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ljungbyskolan

Klass

LJ11

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!