Mitt Liv

Berättat av Elvin

Född 2011. Ljungbyskolan. LJ11.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

05.11.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Elvin och jag gillar att spela Minecraft och Fortnite. Jag gillar också att hänga med vänner och att läsa. Mitt favoritämne är spanska och matte. Jag bor i Vinberg.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade runt halv tio och började att gå ner för att äta frukost. Jag hade sovit hos mormor och morfar de senaste fyra nätterna och mina kusiner var där också och sov över. Jag åt macka och chokladmjölk samtidigt som jag pratade med mina kusiner och mina morföräldrar. Sedan gick jag upp på vinden och packade mina grejer men det tog ett tag och samtidigt så skulle jag hem med min kompis.

Efter det så åkte jag, min mormor, min kompis mormor och han bil till tågstationen och då kom tåget som skulle till Göteborg. Jag och min kompis åkte med tåget och vi satt och pratade mycket. Jag satt också och kollade på en serie på Netflix som heter I woke up a vampire men då märkte jag att min kompis kollade också. Så jag frågade honom varför han kollade på min mobil och då sa han att hans mobil var på 17% batteri och han ville spara på det. Resten av resan var bara att kolla på serien.

Sedan var vi framme vid Göteborg och han stack hem medans jag och min mamma väntade på tåget till Falkenberg där jag bor. På tåget så satt jag och min mamma och pratade med varandra för att vi hade inte setts på 4 dagar. För oss att komma till Falkenbergs station tog det mer än en timma och sedan typ 20 min hem. När vi var hemma så kom min lillebror Alfred ut och gav mig en kram. Hela min familj var glada att se mig och min andra bror som heter Herman hade vält Lego i min dörröppning så jag blev lite sur. Efter det åt vi mackor och rabarber kräm och jag blev rätt mätt. Sedan så spelade jag Minecraft på min dator och pratade med kompisar samtidigt.

Publicerat

18 december 2023

Berättat av

Elvin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05638

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ljungbyskolan

Klass

LJ11

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!