Mitt Liv

Berättat av Albin

Född 2010. Södertörns friskola. 22MD.

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar fotboll mest av allt och jag har kört det nästan hela mitt liv. Jag gillar också att träna med vikter och annat som att typ göra armhävningar, situps och så vidare. Jag gillar också att spela FIFA och Fortnite.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej, jag heter Albin. När jag ska vakna brukar jag väckas av min väckarklocka, vid cirka 06:20.

När jag gått upp ur sängen så brukar jag duscha vid cirka 06:30. Efter att jag duschat tar jag på mig kläder och då tar jag oftast på mig ett par jeans, en t-shirt och en tjocktröja.

Sedan går jag och äter frukost, då brukar jag äta en macka och dricka ett glas mjölk. På mackan har jag oftast smör och ost. Efter frukosten så borstar jag tänderna och packar min väska, när jag har packat allt går jag till min busshållplats ungefär 6 minuter innan min buss kommer och jag tar min buss som går antingen 07:23 eller 07:26. Sedan tar jag mitt tåg som går antingen 07:30 eller 07:37. Sedan brukar jag gå till skolan eller ta buss och då brukar bussen gå typ 07:50.

På rasterna i skolan brukar jag köra fotboll eller gå runt och snacka eller sitta i cafeterian och snacka.

Jag skulle nog säga att mitt favoritämne är idrott och svenska. Det ämne jag gillar lite mindre skulle jag säga är typ NO.

När jag använder skärmar brukar jag göra det innan och efter skolan och då brukar jag snapa med folk och kolla på Tiktok eller så kan jag spela FIFA.

Det jag brukar hjälpa till med hemma kan vara att klippa gräset, städa mitt rum, plocka in tvätt. Jag brukar få pengar för att klippa gräset och om jag trimmar kanterna på gräset får jag ännu lite mer pengar. Jag brukar också städa allrummet på vår ovanvåning.

Publicerat

20 december 2023

Berättat av

Albin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05666

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

22MD

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!