Mitt Liv

Berättat av Astrid

Född 2010. Södertörns friskola. 22BF.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

05.10.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En vanlig dag mitt i veckan. för mig astrid gladh 13 år

Låt oss säga att det är torsdag. Jag börjar skolan klockan 8.00 och det tar mig ungefär 40 minuter att ta mig till skolan så då behöver jag gå sju för att ha marginal. Min tid på morgonen kan variera men jag skulle säga att jag behöver en och en halvtimme på mig. Jag har alltid valt outfit, dan innan så det tar ingen tid att välja. Så har larm på mobilen 05.30. Jag drar mig upp ur sängen sedan börjar dagen. Jag börjar med att äta frukost. jag brukar äta två rost mackor med ost och skinka ibland gurka jag dricker alltid is kaffe till. sen när jag har ätit så brukar jag ha is kaffe kvar den tar jag med till mitt rum och där sminkar jag mig. jag använder min hudvårdsrutin sen börjar jag med concealer och sen använder jag också bronzer,blush,highlighter,mascara och läppglans. settingspray sist. nu till hår ibland har jag heatless curls. oftas uppsatt på nåt sätt tycker det är störigt när det bara hänger ner. jag brukar ha en av mina handväskor den som passar till outfiten eller om jag har idrott så måste jag ha den stora men inte idag. kappan rycks på och skorna sätts på. jag går mot tåget jag har min favoritpodd i mina air podds. det tar mig 15 minuter att gå till pendeln. när jag kommer fram så väntar jag där i ungefär 3- 5 minuter tar tåget till flemingsberg och sen går jag till skolan det tar typ 15 minuter. när jag kommer fram går jag till mitt kontor tar allt jag behöver från mitt skåp kanske lägger på lite mascara och böjer fransarna. vi börjar med so vi har historia vi jobbar med den neolotiskarevulustionen. det är alltid 10 minuters rast mellan lektionerna. sen har vi bild mitt favvo ämne. efter det är det lunch om jag får säga det själv så är det inte så gott. efter lunchen har vi matte och engelska. vi slutar skoldagen 14.30. sen drar jag hem med bussen som tar ungefär 35 minuter. jag går från bussen det kanske tar 10 minuter. när jag kommer hem lägger jag mig i min säng och scrollar tik tok. sen nmåste jag ta bort mitt smink för att jag har simträning. för man ser ut som ett emo annars. jag äter en matlåda från går dagen vid 17 typ sen får jag skus till simningen 17.30. min träning börjar klockan 18. jag har träning i 2 timmar sen åker vi hem och tittar på idol eller något anat program som typ bäst i test. medans vi tittar brukar jag äta en smårgos och en kopp obboy.

efter det är dagen slut och jag går och lägger mig. jag brukar titta på mobilen en stund sen så lyssnar jag på en podd annars kan jag inte sova. slay all day

Publicerat

20 december 2023

Berättat av

Astrid

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05690

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

22BF

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!