Mitt Liv

Berättat av Aron

Född 2010. Södertörns friskola. 22BF.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

13.09.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

nej

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Måndag

Hej, jag heter Aron och jag bor i Sverige men jag föddes i Chile. När jag var typ tre år gammal (år 2013) så tyckte mina föräldrar att det inte var säkert där längre så vi flyttade hit till Sverige. Aja här är hur det går på en måndag, när jag vaknar på morgonen vaknar jag då tar jag ett piller som heter levaxin, det tar 30 minuter innan jag kan äta frukost för att jag kan inte ha någon mat i magen det är därför jag tar den på morgonen. medans jag väntar på mitt piller så klär jag på mig jag brukar inte bry mig mycket om vad jag har på mig så jag brukar bara ha på mig vad som är rent.

Efter 30 minuter så gör jag en macka med smör och skinka i min toastmaskin. Efter frukosten borstar jag mina tänder i typ 5 min. Efter det åker jag till skolan med min elcykel vilket tar typ 16/17 minuter när jag kommer till bildlektionen som är första lektionen då så börjar lektionen efter typ 2 timmar slutar bilden och vi går till lunchen där så brukar det vara typ fisk eller något men den brukar vara relativt bra. efter lunchen så brukar jag hänga med mina kompisar i vårt kontor där kan vi prata och ha kul. sen så går vi till nästa lektion osv osv . Sen så åker jag hem igen med min cykel som kan ta typ 14 minuter, om jag är lite extra försiktig kan det ta typ 16 minuter.

Sen när jag har kommit hem så går jag och klappar min katt link. Efter det så går jag till mitt rum där jag har min windows 10 dator. Där så brukar jag ha på något spel det kan vara olika spel men mest fortnite. Efter ett par timmar blir det middag där jag sätter mig med mina föräldrar och äter. Efter det går jag och kollar på Netflix. Typ kl 9 så duschar jag och går och lägger mig.

Publicerat

20 december 2023

Berättat av

Aron

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05692

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

22BF

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!