Mitt Liv

Berättat av Viggo

Myrsjöskolan. Klass 7B1.

✏️ Beskriv hur livet är i ditt hem

Mitt hem

Hemma hos mig bor jag, pappa våra tre katter Pricken, Maja, och varannan vecka min lillasyster. Min storasyster och min mamma bor i ett annat hus, som jag hälsar på då och då. I detta hus som jag bor i nu ligger i Kummelnäs och jag har bara bott här i 2 år. Innan bodde jag i Åre i 8 år men innan så bodde jag i detta hus tills jag var 4 år.

Mitt rum är en attefallare som ligger på tomten. Anledningen varför jag bor i en attefallare är för mitt rum jag hade innan var väldigt litet. När man kommer in i mitt rum och kollar till vänster så ser man min säng där jag sover och en hylla med action gubbar, som jag samlar på. Sen om man tittar till höger så ser man min gaming setup som består av en speldator, ps5, vr två skärmar, en ratt och väldigt många sladdar. Kollar man rakt fram så ser man min bokhylla. Och till höger om den så ser man min garderob. Här är några bilder.

Utanför mitt fönster så ser jag vår tomt, bubbelpool och vårt hus. I mitt hem finns det 4 sovrum och ett vardagsrum och mitt rum såklart men det är en stuga på tomten. Hemma är jag inte bara i mitt rum. Jag går upp i stor huset när jag ska dels Gör läxor, gå på toa, äta eller kolla på tv. När jag är hemma brukar jag spela på min dator, Ps5 eller vr, för när jag inte spelar brukar jag inte vara hemma. Så min favoritplats hemma är min “spelhörna”. I mitt hem finns det inte riktigt några regler, Om att man ska hjälpa till eller saker man inte få göra förutom rökning och droger. Men jag brukar ändå hjälpa till hemma.

Publicerat

23 maj 2022

Berättat av

Viggo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:2/00695

Insamling

Mitt liv – mitt hem

Skola

Myrsjöskolan

Klass

Klass 7B1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!