Mitt Liv

Berättat av Gustav

Född 2008. Myrsjöskolan. Klass 7B1.

✏️ Beskriv hur livet är i ditt hem

Livet i hemmet-Gustav 7b1

Jag bor med mina föräldrar och mina två brorsor och vår kanin som heter Grädde. Jag bor i en lägenhet och har bott där i hela mitt liv. När man kommer in i huset så ser man vardagsrummet rakt fram och till vänster så ser man badrummet. Vardagsrummet har ett träbord och en stor soffa och en liten soffa och en tv . Jag delar sovrum med min bror som heter Kasper. I mitt rum så finns det två tv och en garderob med kläder. Vi har också en bokhylla men det är mest gamla leksaker än böcker:Det finns också en våningssäng. Jag sover uppe medan Kasper sover nere.

Min lillebror Emil sover i ett eget rum,men vår kanin har sin bur där. Han har ett skrivbord och en tv han har också en sylåda för han gillar att sy. I mitt badrum så finns det ett badkar med dusch och det finns också en spegel som man kan öppna,där finns det olika parfymer som knappt används. I min kanins bur så finns det ett litet hus som hon kan gå in i och en skål och en vattenflaska så klart.

Vi har ungefär 8 rum hemma hos mig. Hemma hos mig så är nästan alla rum vita.

När jag kollar ut från mitt fönster så ser jag ett träd och andra lägenheter och en skog som man kan se mellan två lägenheter.

I mitt rum så spelar jag tv-spel med mina kompisar.

Min favoritplats är mitt rum för jag kan spela och få lugn och ro.

Jag får inte skrika hemma eller svära jag får inte heller ha dålig attityd om jag bryter mot dom reglerna så får jag inte spela på en vecka.

Jag städar och kastar sopona och lagar jag mat.

Publicerat

23 maj 2022

Berättat av

Gustav

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:2/00697

Insamling

Mitt liv – mitt hem

Skola

Myrsjöskolan

Klass

Klass 7B1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!