Mitt Liv

Berättat av Edvin

Född 2007. Stavsborgsskolan. 8C.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Tre av personerna som är viktiga i mitt liv är min kompis Isak, min kompis Anton, min mamma Lisa och min pappa Johan. Jag kommer förklara kort varför jag tycker det.

Isak:

Isak är och har varit min vän ända sän början av fyran. Han är skälet till att jag har den humor jag har och att jag gillar många av de saker jag gillar. Jag hänger alltid med honom och min andra vän Anton i skolan och vi pratar eller spelar oftast tillsammans efter skoltid med. Utan Isak och Anton skulle jag varit väldigt annorlunda

Anton:

Anton är min andra vän och jag blev vän med honom ungefär samtidigt som jag blev vän med Isak eftersom de var vänner innan och jag träffade honom efter jag blev vän med isak. Han spelar också ofta med mig och är den ”smarta” i vår vängrupp. Utan hans hjälp med vissa uppgifter och stöd i skolan tror jag att jag skulle ha sämre betyg och skolan skulle vara tråkigare.

Pappa:

Min pappa och mamma är skilda och bor i olika hus. Min pappa älskar äventyr och sporter och har troligtvis väckt allt intresse jag har för sport och utomhus aktiviteter. Det var han som lärde mig cykla när jag var 5 vilket väckte mitt intresse för mountainbike, vilket jag nu tränar varje söndag. Han gjorde också så att jag gillar vandring i fjällen och skidåkning.

Mamma:

Min mamma är väldigt organiserad och bra på att hålla ordning i huset. Hon hart lärt mig att baka och laga mat vilket är en sak som jag gillar väldigt mycket. Både min mamma och pappa har alltid stöttat mig och hjälpt mig genom livet.

Publicerat

28 februari 2022

Berättat av

Edvin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00535

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!