Mitt Liv

  • Anton

  • Anton

Berättat av Anton

Född 2007. Stavsborgsskolan. 8C.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Jag heter Anton och tre personer som är viktiga i mitt liv är Gustav, mina föräldrar och mina kompisar.

Gustav är min bror och han är 21 år gammal. Gustav jobbar som skidlärare. När vi är tillsammans så brukar vi mest spela en sport som tennis, innebandy eller fotboll. Vi kollar också på sport och serier tillsammans. Gustav har varit väldigt viktig för mig eftersom att han har varit en stor inspiritation för mig. Han har också lärt mig väldigt mycket om hur saker fungerar i livet och hur det kan vara i framtiden för mig. Jag tycker att det är väldigt roligt att vara med Gustav och det har blivit väldigt jobbigt när han har flyttat iväg för att jobba.

Mina föräldrar har varit har varit väldigt viktiga eftersom att de har uppfostrad mig och hjälpt mig med många saker. Jag och min pappa brukar att spela sporter som innebandy och göra andra aktiviteter. Pappa har också lärt mig väldigt mycket om aktie-marknaden som jag har blivit väldigt intresserad i på senaste tiden. Min mamma brukar hjälpa mig med att plugga och andra saker. Jag brukar ibland laga mat och baka tillsammans med min mamma. Vi brukar också gå på promenader och kolla på filmer på helgerna. Jag kollar ibland på formel 1 med dem men oftast ensam.

Mina kompisar heter Isak och Edvin. Jag har känt Isak sedan första året på dagis och Edvin sedan 4:an. Vi brukar spela dator spel och hänga med varandra. På loven brukar vi göra olika aktiviteter som att köra go-kart, åka pulka eller ha en filmkväll. Vi brukar bada nästan varje dag på sommarlovet. De är väldigt viktiga för mig eftersom att det är väldigt roligt att vara med dem. Jag känner att jag alltid kan vara med någon och blir sällan ensam. Jag gillar inte att vara ensam och eftersom att Gustav är borta så är mina kompisar extra viktiga för mig så att jag har någon att vara med.

Det är tre personer som är viktiga i mitt liv.

Publicerat

28 februari 2022

Berättat av

Anton

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00531

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!