Mitt Liv

Berättat av Camilo

Född 2010. Europaskolan. PYP4B.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Farmor är viktig för mig hon var jätte glad och snäll sen så kom ett nytt virus som spred sig snabbt över hela världen den heter Coronavirus som var dödlig för gamla personer och sjuka personer dom kallar man riskgrupp. När det kom så kunde jag inte träffa min farmor längre när det nya Coronaviruset hade spridit sig över hela världen så fick min farmor det hon åkte till sjukhuset och kollades så var det Corona efter två veckor på sjukhus så dog hon jag blev jätte ledsen.

Min nästa person är min pappa han är oftast glad och rolig. Vi brukar spela fotboll tillsammans på Zinken där har dom en fotbollsplan. Vi går på många matcher tillsammans.

Min pappa är jätte bra på att göra mat han brukar göra pasta med köttfärssås, lax i ugn och köttfärslimpa.

Min sista viktiga person är min mamma hon är glad hon var bra lärare när jag hade hemmaskola för Coronakrisen. Hon är snäll mot mig hon gillar att fika. Hon är inte jätte bra på att göra mat men hon kan göra pasta det är ändå något.

Det var alla mina tre personer.

Publicerat

9 juni 2020

Berättat av

Camilo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00041

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Europaskolan

Klass

PYP4B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!