Mitt Liv

Berättat av Lykke

Född 2010. Europaskolan. PYP4A.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Jag heter Lykke och ska berätta om tre viktiga personer i mitt liv. En av dom är mamma.

Mamma betyder allt för mig. Hon hjälper mig, hon är jätte snäll, hon är bäst och hon betyder verkligen allt. Mamma och jag brukar äta glass och vi brukar cykla.

Den andra personen som betyder mycket för mig är min bästa bästa kompis Petra. Petra betyder jätte mycket för mig. Hon får mig alltid att skratta och vi gör allt tillsamans. Vi brukar dansa, vi har sleep over.

Den tredje personen som betyder mycket för mig är min pappa. Pappa betyder allt för mig. Om jag är ledsen så gör han mig på glatt humör. Vi brukar äta pizza, vi brukar ta promenader och gå på gym tillsammans.

Den fjärde personen som betyder mycket för mig är Sarah. Sarah betyder allt för mig. Hon gör mig alltid glad, hon är knäpp och konstig på ett roligt sätt. Hon är som min syster! Jag kommer aldrig att glömma bort henne. Vi brukar ha sleep over, gå på bounce, och äta massa godis och skratta.

Den femte personen som betyder allt för mig är Ellie. Ellie betyder allt för mig. Hennes skratt gör mig alltid glad. Vi brukar ha sleep over, vi brukar spela kort och skratta jätte mycket. Hon är min bästa vän.

Publicerat

11 juni 2020

Berättat av

Lykke

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00057

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Europaskolan

Klass

PYP4A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!