Mitt Liv

Berättat av Elsa

Född 2009. Strandskolan. 4b.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

I skolan träffar jag Astrid hon är 10 år snart 11. Hon är vig och ganska lång. Hennes hår är blont, långt och tjockt. Hon har på sig byxor och en tröja oftast. Hon har en ljus röst. Hon går i skolan. Hennes humör är bestämd och glad. Hennes intressen är ridning, konståkning och hundar.

Jag träffar också Klara hon är 10 år snart 11. Hon är ganska lång. Hennes hår ä oranger, medel långt, tjockt och lent. Hon har oftast prydliga kläder. Hennes röst är ljus. Hon går i skola. Hon är bestämd och glad. Hennes intressen är ridning och hundar.

På min träning träffar jag Wilma hon är 11 år. Hon är lång. Hennes hår är blont, kort och tjockt. Hon har på sig fotbollskläder. Hennes röst är ljus. Hon går i skola. hon är glad och bestämd. Hennes intressen är fotboll.

I mitt hem träffar jag Min mamma Sandra Hon är 41 år. Hon är lång. Hennes hår är brunt, kort och tjockt. Ett par byxor och en tröja. Hon

har en ljus röst. Hon jobbar som barnmorska. Hon har ett humör som är både bestämt och glad. Hennes intressen är hundar och sitt jobb.

I mitt hem träffar jag också min pappa Patrik han är 39 år. Han är lång. Hans hår är brunt, kort och tjockt. Han har jeans och en tröja på sig. Han har en mörk röst. Han jobbar på CGI som är ett it företag. Han är glad och bestämd. Han är gillar sitt jobb och hundar.

Publicerat

12 juni 2020

Berättat av

Elsa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00069

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Strandskolan

Klass

4b

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!