Mitt Liv

Berättat av Elin

Född 2007. Skogskällan. 6B.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Min mamma, min pappa och min lillasyster är tre viktiga personer i mitt liv.

Min mamma heter Camilla. Hon jobbar med IT på Accigo där hon leder ett team. Min mamma är inte direkt religiös men är mer åt det hinduiska hållet än någon annan religion. Hon är väldigt spirituell och hennes stjärntecken är Fiskarna. Hon är 3/4 svensk och 1/4 amerikansk.

Min pappa heter Petter. Han jobbar för nuläget i en RC-butik som heter Action Hobby, men kommer nog byta snart. Min pappa är verkligen icke-troende och tror sällan på nåt som inte är vetenskapligt bevisat. Han är skojig och skrattar åt sina egna skämt, hans stjärntecken är Skytten. Han är helsvensk.

Min lillasyster heter Tilda. Hon jobbar förstås inte, men går i min skola en klass under mig. Jag tror inte att Tilda är religiös. Hon är sprallig och kan vara ganska emotionell. Hennes stjärntecken är Lejonet. Man skulle kunna säga att Tilda är helsvensk.

Publicerat

15 juni 2020

Berättat av

Elin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00089

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Skogskällan

Klass

6B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!