Mitt Liv

Berättat av Maja

Född 2007. Köpingebro skola. åk 6.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Människor i mitt liv

Idag ska jag skriva om tre personer i mitt liv. Det är mina bästa vänner Mira, Selma och Nova. Mina bästa vänner betyder jättemycket för mig. Mina bästa kompisar har gjort mig till en lite bättre människa. Jag har lärt mig av dem och de har lärt sig av mig.

Mira

Jag och Mira har alltid varit vänner så länge jag kan minnas. Min mamma och Miras mamma är bästa kompisar och då lärde vi känna varandra.

Jag och Mira har alltid hängt ihop och vi känner varandra ut och in.

Jag har ett minne av Mira när vi var små. Det var när vi hade Kalas ihop och vi hade jätteroligt och vi fick nästan bestämma allting själva.

Selma

Min storebror och selmas storasyster var bästa vänner när de var mindre. Det var så jag och Selma lärde känna varandra. Jag och Selma har alltid varit väldigt nära varandra.

T ex varje morgon för ett år sedan så var vi varje dag. Ett minne jag har med Selma var när vi var på Laserdome och det var jätteroligt. Det är när man ska ha västar på sig och låtsasskjuter på varandras västar med laser och blir man träffat så slocknar västen på den den som blivit träffas och tänds sedan igen efter fem sekunder.

Nova

Jag lärde känna Nova för jag var mycket med Selma och hon kände Nova.

Jag började vara med Nova när jag var med Selma först.

När vi började i ettan så började vi var själva. Jag har ett minne men Nova. Det var varje morgon för cirka 2 år sedan så var vi varje morgon.

När vi är tillsammans så brukar vi åka till stan, sova över, shoppa, vara ute med andra kompisar och göra läxor.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Maja

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00097

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Köpingebro skola

Klass

åk 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!