Mitt Liv

Berättat av Nova

Född 2010. Svenska Skolan på Mallorca. Trean skriver.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Pappa

Min pappa är snäll han hjälper mig när jag behöver det. t.e.x han har hjälpt mig att slå rekord i att stå på händer. Det kanske inte är jätteviktigt för någon som läser men för mig är det det. Han bryr sig liksom, ´´ han låtsas inte att bry sig´´, han gör det verkligen på riktigt. Han är väldigt rolig och busig. Han skojar väldigt mycket. Han är nästan alltid på bra humör och är aldrig sur. Min pappa betyder allt för mig. Han är väldigt engagerad han lyssnar alltid rättare sagt.

Mamma

Min mamma är väldigt rolig och engagerad. Hon och jag kommer väldigt bra överens. Min mamma betyder allt för mig. Min mamma åker oftast och gör saker t.e.x. åker och handlar och liksom hon gillar inte att vara ensam så hon frågar om jag och mina syskon vill följa med.

Izabelle

Izabelle är min stora syster. Jag tycker verkligen inte om att sitta i karantän men vi är tvingade. Jag vill bara träffa henne och mina andra syskon. Izabelle är jätte snäll och jag saknar henne jätte mycket. Hon säger inte nej t.e.x när hon fick sitt körkort så var det när min lillasyster Thilde frågar om hon ville köra till lekparken. När jag pratar med henne är hon så glad och man blir liksom också jätteglad då. Hon betyder liksom verkligen allt för mig.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Nova

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00102

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Svenska Skolan på Mallorca

Klass

Trean skriver

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!