Mitt Liv

Berättat av Ebba

Född 2007. Skogskällan. Klass 6C.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

1. Otto, min lillebror. Han är 10 (3 år yngre än mig) han är både rolig och jobbig men oftast rolig och mysig. Han får mig alltid att skratta och är min andra halva, han säger alltid väldigt konstiga saker, men det är det jag gillar med honom, att han inte är som alla andra.

2. Lova, min bästa vän. Hon är lika gammal som mig och den mest snälla person som har existerat! Hon får mig alltid på bättre humör, alltid att skratta och jag kan alltid komma till henne om jag är ledsen. Vi kan prata om allt.

3. Margit, min farmor. Hon är det mest godhjärtade som finns. Vad som en har hänt är hon på bra humör, hon skriker aldrig på en och hon är väldigt förstående. Det känns som att hon aldrig har vart emot eller arg på någon, hon är alltid så snäll mot allt och alla, ibland till och med lite för snäll även när hon borde säga nej.

Såklart betyder alla i min närhet lika mycket, inte minst min familj. Med jag valde med lite variation.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Ebba

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00111

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Skogskällan

Klass

Klass 6C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!