Mitt Liv

Berättat av Henrik

Född 2007. Köpingebro skola. åk 6.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Människorna i mitt liv

Dom människor i mitt liv som betyder mycket och är nära mig är mina tre bästa kompisar som är Troy, Hugo och Otto dom betyder mycket för att dom har varit mina kompisar sedan dagis och dom är roliga och vi brukar nästan alltid vara tillsammans. Och då så brukar vi hoppa studsmatta hos Otto eller så är vi hemma hos Troy och spelar.

Vi brukar oftas vara hemma hos någon och typ spela och ibland så är vi bara ute i någons trädgård men vi brukar också bara cykla runt i byn. Otto han är oftast glad det är inte ofta man kommer till han och han inte är glad och varje gång man är med han så händer det något det är därför jag gillar att vara med han. Jag har känt Hugo sedan dagis men då var jag inte så mycket medan han utan jag var med hans tvillingbror som heter Sixten men han har också en lillasyster som heter Doris,men nu brukar jag va med han mycket mer.Jag har känt Troy sedan dagis och jag skulle nog säga att jag är med han mest och vi brukar också spela tillsammans han är rolig men tyvärr är han ofta sjuk.Han älskar bilar, han spelar också bilspel och hans pappa äger 9 fordon. Han är också typ min bästa vän av dom tre för han är jag med mest av alla men vi alla brukar vara tillsammans.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Henrik

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00114

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Köpingebro skola

Klass

åk 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!