Mitt Liv

Berättat av Hanelle

Född 2007. Köpingebro skola. åk 6.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Min mamma heter Erika och är 39 år gammal. Min mamma är född den 16 juli år 1980. Min mamma föddes på Lunds KK och hon döptes i Marsvinsholms kyrka. Min mamma, Engla, jag och min bonuspappa bor i Ystad. Min mamma jobbar på ett ålderdomshem i Köpingebro och min mamma jobbar olika tider varje vecka så att hon har inte samma schema varje vecka.

Min mamma betyder allt för mig och jag älskar henne jättemycket. Mina mamma tycker om djur och när hon var liten hade hon undulat, katt, hund, kanin och marsvin, min mamma tycker om att promenera i skogen, min mamma tycker om att träna på ett gym som heter nordic wellnes som ligger i ystad och min mamma tycker om att umgås med familj och vänner.

Jag och min mamma är ganska mycket ute på stan eller promenader, vi pratar också ganska mycket med varandra och jag kan säga allt till henne typ och ibland tittar vi på tv tillsammans eller så bara åker vi iväg till mormor och morfar och träffar dom och deras hund Gucci.

Min pappa heter Marcus och är 42 år gammal. Min pappa är född den 19 oktober år 1976. Min pappa föddes på Kristianstads BB och han döptes i Simrishamns kyrka. Min pappa jobbar på Plastal i Simrishamn och han jobbar som truckförare och lastar andra lastbilar med bildelar.

Min pappa betyder allt för mig och jag älskar honom jättemycket.

Min pappa tycker om att göra saker med oss barn och min pappa tycker om att vara i naturen, min pappa älskar djur för att när han va barn så hade hans familj en minkfarm och sedan efter det så har han alltid haft ett djur och växt upp med.

Jag och min pappa brukar prata om olika saker som t.ex vad man har gjort, hur man mår mm.

Min storasyster heter Engla och är 16 år gammal. Min storasyster är född den 27 februari år 2004. Engla är född på Ystad BB och hon döptes i Klosterkyrkan i Ystad. Engla, jag, min mamma och min bonuspappa bor i Ystad i en lägenhet. Min storasyster går i skolan och år 2020 ska hon börja i första ring i Ystad.

Min storasyster betyder allt för mig och jag älskar henne jätte mycket. Jag brukar vara med Engla ganska mycket förutom när jag är hos pappa. Ibland pratar vi med varandra och vi kan säga allt till varandra.

Bifogat material

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Hanelle

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00118

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Köpingebro skola

Klass

åk 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!