Mitt Liv

Berättat av Karin

Född 2011. Herrhagsskolan. åk.4.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Jag börjar med min mamma hon har varit med mig hela mitt liv och hjälpt mig gå igenom saker i livet som varit jobbiga. Min mamma är snäll, omtänksam och bestämd när det behövs. Hon är rolig att göra saker med och hon älskar lakrits precis som jag! Mamma har nästan alltid tid att göra roliga saker med mig. Vi gör mycket utflykter i skogen. Hon är världens bästa mamma!!!

Min pappa har också varit med mig hela livet. Han är snäll, humoristisk och ordentlig. Pappa gör alltid tråkiga saker till roliga och han är oftast väldigt glad. Han lär mig väldigt mycket och vi åker ofta till hotell med honom. På varje tradition ska han alltid vara något extra. Vi grillar mycket tillsammans och det är så mysigt. Han är världens bästa pappa!!!

Min mormor finns där när inte mamma eller pappa kan vara med mig. Hon är glad, positiv och bestämd. Mormor har väldig mycket energi och kan göra roliga saker med mig. Hon spelar piano och har lärt mig allt som jag kan om musik, och hon skrattar väldigt mycket! Min mormor älskar djur och natur och går ofta ut i skogen. Allt detta gör henne till världens bästa mormor!!!

Publicerat

10 november 2021

Berättat av

Karin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00227

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Herrhagsskolan

Klass

åk.4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!