Mitt Liv

Berättat av Svea

Född 2010. Lycée International. Svenska sektionen. Sixième 2021.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

I mitt liv finns det :

-Min familj: dem gör allt för mig dem hjälper mig till och med att göra läxan ner det är för svårt, jag lekte så bra med min lille bror redan ner vi var små! Han är typ allt för mig.

– Min busschaufför: jag vet inte mycket om honom men han har varit min busschaufför redan sedan jag var liten. Ner jag missar bussen så frågar han mig dagen efter vad som hände, det är inte mycket men för nån som inte känner mig mycket är det snällt. Och en gång missade jag mitt buss- station, ner jag insåg det så frågade han mig om jag ville gå ner fast det inte fanns nån station (det brukar inte chaufför få göra) så det var väldigt snällt.

– Min farmor och hennes hund: jag älskar min farmor, hon är ganska gammal så hon vet mycket saker om värden och hur allt fungerar. Förut hade hon katter men sen bytte hon till en hund. Den är jätte snäll och heter Sammy men han har också börjat bli gammal 😞 så han sitter typ alltid på soffan och sover

Publicerat

17 januari 2022

Berättat av

Svea

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00235

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Lycée International. Svenska sektionen

Klass

Sixième 2021

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!