Mitt Liv

Berättat av Stella

Född 2009. Elin Wägnerskolan. 6D.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Den första människan jag har valt att berätta om är en av mina bästa vänner Bianca. När jag är med bianca brukar vi vara på stan, hemma hos någon, på skolan eller med andra. Jag tycker det är väldigt roligt att vara med henne och hon betyder otroligt mycket för mig. Jag lärde känna bianca i första klass men då var vi inte så bra vänner. Men sen började vi hänga mera och nu är vi bästa vänner.

Den andra personen jag ska berätta om är en av mina bästa vänner Ida. Oftast brukar jag Ida och Bianca vara men om vi är själva brukar jag och Ida vara på stan, kolla fotboll, vara på sportfältet med vänner eller vara hemma hos någon. Ida betyder otroligt mycket för mig och vi har väldigt roligt tillsammans. Vi har känt varandra sen vi var 3 år. Våra föräldrar kände varandra och då började vi leka och nu är vi bästa vänner.

Den tredje perssonen jag har valt att berätta om är min lilla syster klara. Vi brukar göra allt möjligt med varandra efter som att vi är plast syskon. Vi brukar till exempelt spela fotboll, gå på stan, gå på grand, resa och massa mer. Hon och jag har ungifär samma inträsen. Men ibland kan hon ochså vara veldigt störig. Till exempelt när jag är med mina vänner och vi vill vara själva kommer hon in i mitt rum och tjatar/skriker. Hon betyder otroligt mycket för mig.

Publicerat

14 februari 2022

Berättat av

Stella

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00285

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Elin Wägnerskolan

Klass

6D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!