Mitt Liv

Berättat av Smilla

Född 2009. Elin Wägnerskolan. 6D.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Människorna i mitt liv

Jag ska berätta om min familj. Mamma, pappa och min lillasyster Maja. Jag vill berätta om de för de betyder så himla mycket för mig. Jag kan alltid säga allting till mamma och pappa, om det har hänt något eller bara behöver prata. De hjälper alltid mig med de jag behöver och de är alltid så snälla. Men ibland bråkar jag med de men vi blir alltid vänner igen.

Jag kan också alltid prata med Maja och hon kan alltid komma till mig om hon behöver prata. Vi bråkar ganska mycket men det är bara små bråk.

Mamma är 41 år och fyller 42. Hon är väldigt snäll och lätt att prata med. Hon är alltid hjälpsam och tar väldigt mycket ansvar. Vi gör väldigt mycket ihop. Vi brukar gå på stan och shoppa och sen brukar vi gå och fika.

Pappa är 42 år och fyller 43. Han är också jätte snäll och hjälpsam och tar mycket ansvar. Vi brukar också göra mycket ihop. Ibland går vi ut med Lennox och vi brukar plugga matte ihop för han är jätte bra på det.

Min lillasyster Maja är 10 år och fyller 11 detta året. Hon kan vara väldigt jobbig ibland men jag har också jättekul men henne.

Vi brukar också göra saker ihop hela familjen. På helgerna så brukar vi gå ut med våran hund Lennox och fika vid en sjö. Och på kvällen så kollar vi på film och äter chips och godis. Ibland äter vi på restaurang eller kanske bowlar men det gör vi inte så ofta bara någon gång ibland.

Publicerat

14 februari 2022

Berättat av

Smilla

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00287

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Elin Wägnerskolan

Klass

6D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!