Mitt Liv

Berättat av Johanna

Född 2009. Elin Wägnerskolan. 6D.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Tre personer som är viktiga i mitt liv är mina tre bästa kompisar Emma, Stella och Julia. Alla är lika gamla alltså 12 år och bor i Alvesta, de går på samma skola som heter Prästängsskolan. Vi är även barndomskompisar. Emma har blont hår med blå ögon, hon går på ridning, fotboll samt älskar hon hästar och katter. Stella har också blont hår och blå ögon. Stella går även på simning i Alvesta simhall, hon älskar hundar och marsvin. Julia har långt ljus brunt hår och även hon har blå ögon. Hon har en egen häst hon rider med, hon går på fotboll och innebandy i Alvesta.

För mig betyder dom väldigt mycket eftersom dom hjälper mig när jag behöver hjälp. Dom är omtänksamma hjälpsamma, roliga och skrattar med mig också är dom såklart snälla. Vi har även känt varandra hela livet eftersom vi träffade varandra på BB. När jag är med dom kan vi gå på stan, baka antingen kladdkaka eller muffins brukar det bli, eller spelar vi mariokart och det är ett tv spel som man tävlar och kör olika bilar. Vi kan även bara ta det lugnt och tittar på någon film.

Publicerat

14 februari 2022

Berättat av

Johanna

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00289

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Elin Wägnerskolan

Klass

6D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!