Mitt Liv

Berättat av Elsie

Född 2009. Elin Wägnerskolan. 6D.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Mina tre viktigaste personer i mitt liv är min mamma, min pappa och min storebror. Min mamma är 48 år gammal, och heter Anna och min pappa är 43 år gammal och han heter David och min storebror är 16 år gammal och heter Leo.

Min familj betyder allt för mig. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar de för att de är de tre människor som jag alltid kommer älska. De betyder så mycket för mig för att de har varit de bästa föräldrarna och de har alltid velat att allt bra ska hända mig och de har tagit hand om mig bra och jag känner mig trygg med de. Och min bror jag älskar honom så mycket för han har alltid varit snäll eller vi har ju bråkat och då blir vi arga men jag älskar alltid honom lika mycket, och han har alltid funnits där för mig hela mitt liv.

När jag är med min familj så brukar jag ofta kolla på en film, äta något gott men ibland så brukar mest jag och pappa bowla och jag och mamma brukar shoppa eller gå ut och gå, min bror och jag brukar göra olika saker som t.ex. spela spel, lyssna på musik eller bara spela fotboll tillsammans. Men ibland så brukar hela familjen med göra olika saker tillsammans som t.ex. åka bil till kanske ett shoppingcenter eller kolla på film eller spela fotboll.

Publicerat

14 februari 2022

Berättat av

Elsie

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00293

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Elin Wägnerskolan

Klass

6D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!