Mitt Liv

Berättat av Selma

Född 2007. Stavsborgsskolan. 8F.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Ebba och jag har inte varit kompisar så länge men de har gott väldigt fort från att inte veta något till att veta allt om varandra och vi är också extremt bra kompisar, Ebba jag och Alma hänger ofta med varandra och hittar på roliga saker och lite så. Ebba och jag går också i samma innebandylag och hon brukar vara på vänsterkanten så vi är en bra trio jag, Alma och Ebba. Ebba är en snäll och genuin person som vi har väldigt kul med och skrattar för de mesta men vi kan också bli irriterade på men då löser vi de.

Alma och jag går också i samma klass, vi sitter ofta bredvid varandra och jobbar tillsammans, vi är ett bra team, för det den ena kan kan inte den andra och tvärtom. Vi går ju i samma innebandylag vi brukar köra samma kedja på matcher så vi är en bra trio jag, Alma och Ebba.

Alma jag och Ebba hänger ofta med varandra och hittar på roliga saker och lite så. Jag skulle säga att vi är nära varandra och att vi kan prata med varandra om de mesta.

Nisse är både min farfar men också en av mina bästa vänner. När jag är uppe i Dalarna på sommaren så brukar vi alltid åka och käka glass så åker vi motorcykel, vi brukar åka flera mil då och ibland på sommaren så åker vi bil också men de gör vi oftast på vintern. Farfar och jag vi har gemensamma favorit program som vi brukar kolla på som t.ex. Farmen då sitter vi alltid på hans rum och kollar de är lite våran grej. Han betyder mycket för mig.

Publicerat

21 februari 2022

Berättat av

Selma

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00369

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8F

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6532 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!