Mitt Liv

  • Okänd

  • Arvid

Berättat av Arvid

Född 2010. Europaskolan. PYP4A.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Viktiga människor i mitt liv

En viktig människa i mitt liv är min Farmor. Hon betyder väldigt mycket för mig för att hon är alltid så snäll mot mig och min syster. Varje gång vi kommer hem till henne har hon fixat något roligt till oss att göra. Varje kväll när vi är hemma hos henne brukar vi ha mys framför tv:n och äta salta pinnar.

En annan viktig människa i mitt liv är min pappas kompis. Hon heter Anette men vi kallar henne för Nettan. Hon betyder väldigt för mig för mig för att hon alltid är så positiv. Vi brukar bada i hennes pool med hennes familj. Det är jätte kul.

Min fasters sambo heter Anders. Han betyder väldigt mycket för mig för att han alltid är så rolig. Vi brukar hjälpa honom i hanns trädgård.

En fritids pedagog som jobbar på skolan betyder väldigt mycket för mig. Det är för att hon alltid så glad och nästan aldrig arg. Hon heter Jenny. Vi brukar pyssla tillsammans.

Mina två bästisar betyder också jättemycket för mig för att de alltid är där när man behöver de. Vi brukar leka agenterna med varandra. De heter Hilda och Samuel.

Två andra viktiga personer i mitt liv är mina föräldrar. De heter Rikard och Carina. De betyder väldigt mycket för mig för att de är alltid så super hjälpsamma. Vi brukar kolla på serier tillsammans.

Mina två systrar betyder väldigt mycket för mig för att de är bara sig själva. Vi brukar hoppa på studsmatta tillsammans.

Publicerat

11 juni 2020

Berättat av

Arvid

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00049

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Europaskolan

Klass

PYP4A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!