Mitt Liv

  • Emma

Berättat av Emma

Född 2007. Stavsborgsskolan. 8D.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Mitt liv

Dem tre personerna som jag tänkte berätta om är: min bästa kompis, min lillebror och min mammas kompis hund. Jag valde dem tre för att dem är viktiga för mig och får mig att le.

Jag valde min bästa kompis för att varje dag i skolan har jag det superkul med henne. Och vi skrattar om allt och förstår varandra väldigt bra som jag inte gör med andra. Och så finns vi alltid för varandra om det är något som har hänt eller om man bara behöver berätta något. Vi har det jättekul när vi är med varandra i skolan, men vi är även med varandra utanför skolan. Vi har varit på bio, haft picnic, shoppat, sovit över hos varandra och massa mer! Jag älskar henne verkligen, och det bästa med henne är att hon alltid står upp för mig och alltid finns där om jag behöver henne.

Sedan valde jag min lillebror, det gjorde jag eftersom att vi är med varandra mycket. När vi är hemma hittar vi på något som båda tycker är kul, ofta så går vi ut, men ibland stannar vi inne. Jag tycker att han är viktig för mig, för utan honom hade jag inte haft det lika kul, och så försvarar han mig och står upp för mig om jag behöver det. Vi har varit med varandra på en massa platser och det är alltid lika kul att hitta på någonting att göra med honom var vi än är.

Tillsist så valde jag min mammas kompis hund. Han heter Albert och är en tibetansk terrier. Han är nästan helt svart i pälsen men på magen och på nosen är han vit. Han brukar vara hos oss ganska ofta för att dem bor nära oss. När han är hos oss brukar vi ofta gå en promenad i skogen. Det är jättemysigt när han går bredvid mig och nosar i buskarna.

Sedan när vi kommer hem brukar jag och min lillebror busa med honom och kasta leksaker till honom och ha dragkamp med honom. Det tycker han är kul men har blir väldigt vild och hoppig när vi busar upp honom. Men jag tycker verkligen om honom och han är jättemysig och söt!

Publicerat

18 februari 2022

Berättat av

Emma

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00355

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!