Mitt Liv

Berättat av Evelina

Född 2007. Stavsborgsskolan. 8B.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Min morbrors fru är en viktig person i mitt liv. Vi brukar prata om olika saker och jag är väldigt öppen med henne. Litar på henne och vi kan prata om personliga saker som man kanske inte riktigt vill prata med sina kompisar om och vi har kul tillsammans. Vi brukar även gå och fika, shoppa eller gå på bio.

En annan viktig person i mitt liv är min bästa vän. Hon är lika gammal som jag men går inte i samma klass utan i en parallellklass. Vi brukar hänga på helger eller lov och då gör vi olika saker. Ibland är vi utomhus och går runt och bara pratar om saker eller så är vi inne och bakar, spelar spel, är på snapchat eller tiktok, tittar på film eller åker iväg någonstans. Hon är väldigt rolig att vara med så det spelar ingen roll vad vi gör.

Den tredje viktiga personen i mitt liv är mina föräldrar för de finns alltid där och stöttar mig, trots att jag kan tycka att de är jobbiga ibland. De bryr sig om mig och vi brukar titta på film tillsammans på helgerna.

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Evelina

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00465

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!