Mitt Liv

Berättat av Jennifer

Född 2007. Stavsborgsskolan. 8B.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Mina tre viktigaste personer i mitt liv är mina föräldrar, min storebror och mina kusiner.

Mina föräldrar för att de hjälper mig genom saker ingen annan gör. De kan muntra upp mig och få mig att skratta när som helst. Tack vara dom som jag har rent vatten, kläder och tak över huvudet.

Min storebror för att vi två har det alltid roligt tillsammans och skrattar. Ett roligt minne jag har med min storebror att vi får alltid varandra att skratta. Visst han är lite irriterande som alla är på sina syskon men i slutet av dan älskar jag honom. Vi brukar gå ned till fotbollsplanen vi har i närheten och spela fotboll tillsammans det är jätteroligt då blir jag glad.

Min kusiner för att de är roliga att hänga med. Jag gillar att träna och vissa av mina kusiner gillar det så då brukar vi träna tillsammans det är kul att ha någon att göra det med. Ett roligt minne jag har med dom var när vi hade ett pizza party det var jättegott, vi skrattade hade det roligt och bara umgås.

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Jennifer

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00471

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!