Mitt Liv

Berättat av Filippa

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 6B.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Människor i mitt liv

I mitt liv så finns det väldigt många människor men dom som betyder det mesta är nog min Mamma, Pappa, Kusiner, och hela min släkt.

Dom betyder allt.Vad som än händer finns jag där för dom och dom finns där för mig.

Vi brukar vara på kalas, ibland brukar jag vara med min kusin Wilma.Men vi brukar typ it göra nått specielt.Men de e mest kalas.Ungefär varje dag på sommaren brukar Jag, min Mamma, mina kusiner och deras föräldrar åka till västersjön och bada.

Och där finns det flera vikar som vi kallar för stubben för att min Mamma råkade köra in i en stubbe där och sen pinnen för att det låg en lång pinne där.

Mina kusiner hugo och Nicolina brukar gå och fiska små fiskar och abborrar med var sin håv.Och jag och min kusin brukar köra en lek där vi säger vad vi ska göra t.ex. Bakåt volt, Framåt volt, kullerbytta eller stå på händer.

Men när våran minsta kusin Nicolina ligger uppe och vilar så kör vi hajen , och det är en lek som 2 personer sitter på en Badring och en person ska ha cyklop på sig och dyka under vattnet och försöka få ner dem 2 personerna.

Min Pappa, Mamma och mina syskon e hela mitt hjärta mer kan jag inte säga.

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Filippa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00487

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

6B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!