Mitt Liv

Berättat av Jesper

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 6A.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Hallå! Jag heter Jesper Alija och är 12 år och jag bor i Sverige i Småland i jönköping. Jag bor med min familj, så mamma, pappa, storebror, lillasyster och mig själv.

Jag har bott två ställen för att jag har flyttat fast i det första huset så i 8 år och i det andra huset i 4 år. Om man går in i huset så är det 3 sovrum, 2 toaletter, 1 kök, 1 vardagsrum och två små rum och om vi plussar ihop rummen får vi 9 rum.

En sak som är bra är att jag sover i ett hus och har ett eget rum och en sak som är lite dåligt är att om jag tittar genom ett fönster så är det bara parkeringar och vägar och om man tittar på ett annat fönster så är det bara en backe.

Fast istället för att titta ut fönster hemma så brukar jag leka, läsa och spela brädspel och ibland spelar jag på mitt xbox.

Fast när vi flyttade och packade upp och fixade allt så tänkte jag, vilket rum ska vara mitt favoritrum, så jag valde mitt egna rum.I mitt rum har jag en

har regler, fast bara några som inte slåss, inga fula ord,respektera alla och hjälp alla.

Ibland hjälper jag runt huset som att städa och laga mat.

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Jesper

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00495

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

6A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!