Mitt Liv

Berättat av Vira

Född 2007. Stavsborgsskolan. 8C.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Jag ska berätta om 3 viktiga personer i mitt liv.

Den första personen jag ska berätta om är min mamma Heidi, hon är 47 år gammal. Min mamma beyder massor av saker . Hon är min största stöttepelare genom livet. Hon är det varmaste personen och känner ingen som är så empatisk som henne. Min mamma är också en av dom klokaste personerna jag känner och lär mig alltid något nytt genom att ha en diskussion med henne. Mamma är en sån person som jag kan prata med om allting. Hon är också en väldigt bra lyssnare och förstår mig. Jag har också alltid roligt med henne. Mamma och jag brukar göra olika saker med varandra. Allt i från att gå på långa promenader och prata om livet till att hon och jag åker till ett cafe och sitter och pratar och har det trevligt.

Den andra personen jag ska berätta om är min pappa Tomas, han är 43 år gammal. Min pappa betyder massor av saker också. Jag skrattar alltid med han för att vi har samma humor och förstår varandra väldigt enkelt både för att vi är rätt så lika mentalt. Jag är alltid trygg när jag är med min pappa och jag vet att han alltid finns vid min sida. Han stöttar mig både i livet och på min fritid, mer speciellt min fotboll. Han är en av de mest jordnära personerna jag känner och är för snäll ibland. Han är också en av de smartaste personen jag känner. Jag och min pappa gör också roliga grejer. Åker på road trips. Lyssnar på bra musik och bara åker runt ibland. Fixar massor med saker och har det allmänt roligt bara.

Den sista personen är om min bästa vän Filippa. Jag och Filippa träffades år 2020 genom gemensamma vänner. Sen när vi väl skulle börja i högstadiet så bara drog vi till varandra och blev bästa vänner ända sen dess. Filippa är en av dom bästa personerna jag vet. Hon är den mest omtänksamma personen och jag kan alltid vara mig själv med henne. Hon är en väldigt bra lyssnare och gör mig till den bästa personen jag kan bli. Hon är en sån jordnära och snäll person och får mig alltid på bättre humör. Så skulle alltså inte klara mig utan henne. Hon är också en av mina största stöttepelare och jag vet att hon skulle stötta mig i mina besöut till hundra proscent. Hon är också en av det roligaste personerna jag känner. Jag och Filippa gör massor av roliga saker vi brukar åka och shoppa och ibland äta middagar med varandra eller bara vara hemma hos nån.

Det här var en liten snabb berättelse om 3 personer som är mest betydelsefulla för mig.

Publicerat

28 februari 2022

Berättat av

Vira

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00537

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!