Mitt Liv

Berättat av Romario

Född 2009. Södertörns friskola. 7nv2.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Jag har ganska många personer som betyder mycket för mig men de som betyder allra mest är nog min mamma, min pappa och min storebror. Min bror är en väldigt snäll människa som hjälper mig när jag behöver det. Han brukar skjutsa mig till mina fotbolls träningar när min pappa jobbar. En annan sak han brukar göra med mig är att han tränar mig på brottning ibland. Ytterligare gillar jag att man kan skämta med han utan att han blir arg eller upprörd.

Min mamma brukar hjälpa mig med allt till exempel så väcker hon mig varenda skoldag, hon väckte även mig när hon var i Grekland. Hon och jag har en väldigt bra relation, vi kan prata om vad som helst när som helst. Hon är även en person som är mer teknisk på det sättet hjälper hon mig med att lägga frånvaro i skolan när det behövs.

Min pappa hjälper också mig när jag behöver det, ett exempel på det är att han brukar träna mig på fotboll på grund av att jag ska bli bättre. Han är även väldigt överbeskyddande och det älskar jag om honom. Jag gillar även hur han kan offra sig när man behöver det, ett exempel på det är att han kan ge mig hans mobil eller dator när jag behöver det för någonting.

De är människor jag älskar och jag kan absolut inte leva utan dem.

Publicerat

26 september 2022

Berättat av

Romario

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00613

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7nv2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!