Mitt Liv

Berättat av Gustav

Född 2009. Södertörns friskola. 7nv2.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Jag har valt att berätta om min pappa Fredrik, min storebror Ludvig och min kompis Noel.

Anledningen till att jag har valt dessa personer är för att de är betydelsefulla för mig och finns alltid där när jag behöver det.

Den första jag tänker berätta om är min pappa. Min pappa är en av de mest betydelsefulla människorna i mitt liv, eftersom att han alltid har funnits där för mig och stöttar mig i alla situationer. Han pushar mig i träning och i skolan och han har respekt för när jag inte vill göra något. När jag behöver hjälp med något ställer han alltid upp och hjälper mig med t.ex. läxor eller att trösta mig när jag är ledsen. Han bryr sig även alltid om min hälsa och att jag rör på mig. En annan bra sak med min pappa är att han märker när jag är hungrig, när jag är trött eller när jag är hungrig. Vilket underlättar mycket.

Den andra personen jag tänker berätta om är min kompis Noel. Noel är en magisk människa med en fantastisk personlighet. Han finns alltid där för mig och jag kan berätta vad som helst för honom. Jag känner mig trygg runt honom och vi gör allting tillsammans. Vi gör allt ifrån att träna och tävla runt om i vårt avlånga land till att bara vara med varandra och spela tv-spel och fotboll. Det bästa är att våra familjer är jättenära och vi har samma intressen.

Den sista människan jag har valt att berätta om är min storebror Ludvig. Ludvig och jag har tidigare bråkat väldigt mycket men det senaste året har vi blivit väldigt nära varandra och vi gör allting tillsammans. Vi tränar, spelar spel, kollar på film och bara är med varandra. Han finns alltid där för mig och vi har nästan alltid roligt. Han är skön att vara med, har bra musik och filmsmak och han har även samma intressen som jag.

Jag hade gärna också skrivit om min mamma men man fick ju bara skriva tre personer.

Publicerat

26 september 2022

Berättat av

Gustav

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00619

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7nv2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!