Mitt Liv

Berättat av Henning

Född 2009. Södertörns friskola. 7nv1.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

En av dom viktigast personerna i mitt liv är Bill en av mina bästa. Han är 13 år gammal och riktigt cool. Vi har känt varandra i minst 11 år. Vi går i samma klass och vi har gjort det ett tag nu. Jag och Bill brukar göra massa roliga grejer som spela Minecraft tillsammans och på sommaren brukar vi bada och hoppa studsmatta. Bill gillar att spela dataspel som Minecraft TABS och Spore. Han gillar också godis en av hans favoriter är lakrits. Han är så viktig till mig för att han är en av mina bästa vän och vi har så mycket roliga minnen tillsammans.

En annan viktig person är min Mamma. Hon är 43 år gammal och väldigt snäll. Hon är viktig för mig för att hon är snäll och vill alltid det bästa för mig och gör så att jag mår bra. Min mamma är jättebra på att laga mat och baka. Ibland brukar hon baka till mig och mina syskon och så brukar hon göra varm choklad när jag gör mina läxor. Hon och jag brukar också gå promenader, cykla och ibland träna tillsammans. Vi gör ofta väldigt roliga saker tillsammans som att äta på olika restauranger och cykla i skogen.

Den tredje viktiga personen jag ska berätta om är min mormor. Hon är 74 år gammal. Min mormor är viktig för mig för att hon är jättesnäll och min familj brukar åka till hon och min morfar ganska ofta för att dom bor ganska nära oss. Det är jätteroligt att vara med min mormor för att man får alltid en massa fika och annan god mat, jag hon brukar baka och laga mat tillsammans. Vi går också och badar när jag är där på sommaren och ibland får jag åka med henne och köpa massa kläder till mig.

Publicerat

2 oktober 2022

Berättat av

Henning

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00685

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7nv1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6532 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!