Mitt Liv

Berättat av Emelie

Född 2009. Södertörns friskola. 7GP.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Elly

Jag och Elly träffade varandra i skolan år 2021. Vi var båda väldigt ensamma i början. Vi träffades en gång på en horseshow och efter det går det inte att sära på oss. Båda vi rider och spelar fotboll och hänger ofta i djurhuset på vår skola. Elly betyder jättemycket för mig och hoppas att vi inte tappar kontakten. Hon hjälper mig när jag mår dåligt och när jag behöver hjälp. Vi är oftast i stallet men annars hemma hos mig eller henne.

Milkshake och Smoke

Dom är mina kaniner som jag fick i slutet av september 2022. Milkshake är väldigt busig och bitter på våra sladdar men är mest social. Hon älskar närhet och mår väldigt bra runt Smoke. Smoke är väldigt skygg. Men när man väl håller i Smoke så blir hon väldigt lugn. Vi brukar ofta mysa och leka men jag brukar också hoppa med dom ute. Dom betyder väldigt mycket för mig för när jag är ledsen eller behöver en kram så kan jag bara gå till dom eller när jag vill plugga så kan dom sitta i mitt knä och jag fokuserar bättre.

Mamma

Mamma hjälper mig när jag behöver hjälp. Hon finns alltid där för mig och hjälper mig när jag har problem. Vi gör väldigt mycket tillsammans men vi båda älskar att rida så ibland på somrarna så rider vi två mycket. Men shopping är också en stor favorit. Vi kollar också mycket serier tillsammans. Mamma betyder verkligen allt för mig och älskar henne så himla mycket.

Publicerat

19 december 2022

Berättat av

Emelie

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00693

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7GP

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!