Mitt Liv

Berättat av Arvid

Född 2009. Södertörns friskola. 7GP.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Människorna i mitt liv:

Eftersom att jag fick ett totalt hjärnsläpp på förra skrivuppgiften, så kommer jag antagligen få det igen, men jag ska försöka iallafall.

Så, det vi ska göra är alltså att skriva om tre betydelsefulla personer i sitt liv, och som den stela, tråkiga introvert jag är, så kommer den är texten garanterat vara extremt tråkig, med lite tur så blir den också extremt intetsägande. Så, om vi tar person nummer 1, min pappa, Jag antar att han egentligen har betytt och betyder min överlevnad, eller kanske inte… Men kombinationen min pappa och person två har nog garanterat betytt min överlevnad. Så, person två är, till ingens förvåning, min mamma. Hon, i kombination med min pappa, har nog betytt min överlevnad, nu när jag tänker på det så skulle jag typ ha levt hela mitt liv på ett sis-hem… Men vi säger att de har betytt min överlevnad för enkelheten skull. Man skulle tydligen reflektera över vad man gör med personerna, så jag får väl säga att jag gör ungefär allt man kan tänka sig, förutom är skolan bevisligen. Person tre då… Det finns väl inga egentliga restriktioner om vilka man får respektive inte får skriva om… Så jag tar och skriver om mig själv som en tredje person.

Okej, vi tar och infogar frågorna som man skulle svara på.

• Vilka är de?

Jag är mig själv

• Vad betyder de för dig?

Utan mig själv så hade jag inte existerat eller hade jag? Nu blir det filosofi på hög nivå.

• Vad gör du tillsammans med dem?

Exakt allt i mitt liv. det har jag redan gått igenom.

Publicerat

19 december 2022

Berättat av

Arvid

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00695

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7GP

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!