Mitt Liv

Berättat av Jacob

Född 2009. Södertörns friskola. 7GP.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Jag heter Jakob och jag bor med min pappa Fredrik, Mamma Karin och Min bror Gustav. Det är de här tre personerna jag kommer att berätta om.

Min Pappa heter Fredrik och han är 45 år gammal. Han kommer från Örebro och där bodde han tills han var 19 år då han flyttade till Stockholm, i Stockholm träffade han min mamma Karin. Min pappa betyder mycket för mig för han är min förebild genom allt jobb han gör och all hjälp jag fått av han.

Min Mamma heter Karin och hon är också 45 år gammal och kommer från Huddinge. Hon jobbar som sjuksköterska på Huddinge Sjukhus. Hon Betyder Mycket för mig då hon alltid ställer upp när jag behöver hjälp.

Min bror som heter Gustav är 11 år och gillar att spela hockey. Han har betytt mycket för mig för när jag inte har haft något att göra så har jag alltid kunnat göra något med han.

Vi som familj brukar gör mycket tillsammans när vi är lediga t.e.x spela fotboll, bada eller åka skidor på vintern.

Publicerat

19 december 2022

Berättat av

Jacob

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00715

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7GP

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!